View Single Post
Eski 19-12-2010, 18:21   #194
bayindirmevki
Ağaç Dostu
 
bayindirmevki's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-07-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 442
Sayın Emektar,

Konuyu saptırmayın. Karşı olduğum şirketler değil agaclar.net’in onlarla ilişkisi. Şirketin başına gelen talihsizlik veya pH ile de bir ilgisi yok. Çevreyi fabrikaların kirlettiği açık. Bu konu başlığı altında kirliliğin insan kaynaklı değil fabrika kaynaklı olduğu, insan kaynaklı kirliliğin aslında tarıma faydalı olduğunun altı çizildi. BP konusunu da iyi takip etmediğiniz belli. Yanlış örnek verdiniz

Tatoğluna gelince ne yapmıştır bu insan? Devletin katı çarkları arasından sıyrılarak kendini ortaya koyup bölge için bir şeyler yapmaya çalışmış, yine bu çarkların arasında sıkıştığı için başka bir şey yapamayınca yaşadığı hayal kırıklığını buradan dile getirmiştir. Elinde dava açmak gibi bir imkan olsaydı şüphesiz ki yapardı. Bölge insanı olarak kendisine ulaşıp olayı ve sorunuzun karşılığını birinci elden öğrenme imkanınız var. Bölgenizin bir yöneticisini anlayıp destekleyecek iken şu yazdıklarınıza bir bakıyor bir de nickinize bakıyorum şaşkınlık içinde kalıyorum. Yoksa siz Tekirdağlı değil misiniz?

Sayın Meyvelitepe’nin sorusunu da karbon kopya yapıp vereceğim cevap aklınıza yatarsa destek vereceksiniz. “kafamıza yatarsa” mış. Çoğul konuşup tekil bitirdiğinizin farkında mısınız? Şimdi de ben hurraa diyen bir grupla mı karşı karşıyayım diye bir kuşkuya düşüyorum? Grubun kafasına yatarsa siz destekleyeceksiniz. Allah söyletti her halde. Siz önce yörenizin idarecilerine sahip çıkın, destek verin.

bayindirmevki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön