View Single Post
Eski 15-12-2010, 09:57   #22
Orhan Özbilgiç
Ağaç Dostu
 
Orhan Özbilgiç's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-04-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 4,928
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Sevgili Orhan Özbilgiç, samimi ve güzel bir ifadeyle yazılmış olan yazınızı okurken büyük haz duydum.
"Ne mutlu bizlere, aramızda ne güzel arkadaşlar var" dedim kendi kendime ve bir kere daha agaclar.net'te olmanın gururunu yaşadım.

"Sadece uyurken düşünmüyorum.'' Desem yalan olmaz, demişsiniz. Güldüm. Yakında sitemizin, güzel rüyalarınıza da gireceğine eminim.

Sevgili Orhan Özbilgiç, iyi ki aramızdasınız ve sizi daha yakından tanımak çok hoş oldu, teşekkür ederim.
Güler Hanım;
Pazatesi sabahtan itibaren, yöredeki hat değiştirme çalışmaları nedeniyle, internet bağlantımız yok. Bugün Çarşamba. İlçemiz Çarşamba' nın pazarı. O bahane ile ilçeye geldim. Şu an bir internet kafeden sizlerin bana ilişkin düşüncelerinizi okuyor ve yanıtlamaya çalışıyorum.
Doğaldırki, her insan kendisi çin söylenen güzel sözlerden haz duyar. Benim için yazdıklarınızda, inanın gururumu okşadı. Bu sitedeki birlikteliğimiz yaşamım boyu sürecektir. tanıtım yazımda tüm içtenliğimle belirttiğim gibi, bu kadar elit bir grubu başka hiçbir kurumda bulamayacığımı biliyorum.
Bu sıcak ve içten ilişkilerimizin, çeşitli vesilelerle yüzyüzede sürmesi çok daha keyifli olacaktır. Bunun örneklerini, yer yer sizin yakın çevrenizdeki arkadaşlarımızla olan birlikteliklerinizde, Sevgili Adalet Hanım ile bir araya geldiğiniz 19 Ekim toplantısında agaclar.net' in çeşitli toplantılarında imrenerek izliyoruz.

Sevgili Güler hanım;
Sizlerde iyiki varsınız. İyiki agaclar.net var. Sevgiyle kalın.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön