View Single Post
Eski 03-12-2010, 21:46   #23
sariefe
Ağaç Dostu
 
sariefe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-07-2010
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 819
O zaman bir daha anlatayım. Bitkileriniz güzel ve sağlıklı. Çok da iyi bakmışsınız. Elinize sağlık. Yalnız bu güzelliklerin adı "çiçek" değil "bitki" dir. Çiçek; bitkilerin üreme organına verilen isimdir. Yani siz çiçeklerime iyi bakıyorum derken, bitkilerimin üreme organlarına iyi bakıyorum diyorsunuz! Bilmem şimdi anlatabildim mi?

Diğer taraftan kullandığınız dile gelince. Öncelikle şunu söylemeliyim ki benim bu konuda herhangi bir yaptırımım gücüm vs. yok. Ben de sizin gibi sadece bir forum üyesiyim. Yalnız forumlarda üyelik bazı sorumlulukları da beraberinde getirir. Forumda paylaşım sadece fotoğraf eklemekten ibaret değildir. Forumu dikkatli incelerseniz, "Forum Kuralları", "Forumda Türkçe' nin Doğru Kullanılması" gibi başlıklar görürsünüz. Benim amacım sorumlu ve bilinçli bir arkadaşınız olarak sizi bu anlamda bilgilendirmekti.

Kesinlikle sizi yanlış anlamıyorum. İnsanları değiştirmenin kolay olmadığınıda bir öğretmen olarak çok iyi biliyorum. Son mesajınızda da hatalar (noktadan sonra büyük harfle başlanır) olmasına rağmen daha dikkatli olduğunuzu görüyorum. Kendi adıma mutlu oldum.

Ayrıca, bu yazdıklarımdan benim hatasız bir dil kullandığımda çıkmasın. Tabidir ki bende hata yapıyorumdur. Fakat gayretim yapmamak adına. Herkes bu şekilde gayret gösterirse anlaşmamız daha kolay olur diye düşünüyorum.

Bu kadar açıklamadan sonra asıl konumuz olan bitkilerinize dönersek. Tekrar ediyorum ki bitkilerinizin sağlığı ve çeşitliliğinden dolayı bitki sevginiz gözle görülür düzeyde. Umarım bu sevgi daha da büyüyerek devam eder. Bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için de ayrıca teşekkür ederim.

Saygılar...

sariefe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön