View Single Post
Eski 28-11-2010, 10:27   #251
ozay57
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 30-11-2009
Şehir: antalya
Mesajlar: 17
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dogasever Mesajı Göster
Sevgili Epsody
Siz bir dahisiniz. Bütün bu birikimleri nasıl oluşturdunuz hayret ediyorum. Her gün beni biraz daha şaşırtıyorsunuz. Birgün EM'nin tüm ticari sırlarını aktaracağım kişi siz olacaksınız. Eğer ben aktarmadan önce siz zaten kendiniz kafa yorarak bulmazsanız tabii ki!

Küçük bir ekleme yapmak istiyorum. Karışımlarınızda bal kullanmayın, balın anti-mikrobiyal özelliği vardır! Ya melas ya da pekmez kullanabilirsiniz ve mutfak atıklarınızı biraz çürütüyorum demişşiniz ya. Bence biraz çürütmeye de gerek yok! Size kullanmanız için ücretsiz EMA göndereceğim. Sıvı gübrelerinizi 1/50 oranında suyla seyreltip bitkilerin üzerine spreyleyebilirsiniz. EMA için bana özelden adresinizi yollayabilirsiniz.
****** sn.değerli hocam. biz üreticilere sarfettiğiniz bu paha biçilmez bilgileriniz için sonsuz teşekkürlerimi acizane gönlümden kabul buyurun.
sizden birricaamvar, ben sizleri takip ederekten edindiğim bilgilere göre, fermantasyon yöntemi ile,3000mtkarelik cam seramda uygulamak amaçlı enzimler hazırlamaya çalışıyorum, örnek olarak; pazardan topladığım meyve sebze artıklarını pekmezle karıştırıp,ayrıca zararlılar için tesbih ağacı çekirdeğindendenyaptığım böcekilacını aynı yöntemle hazırlıyorum.sizden çok ama çokricaam hazırladıklarımı seyreltmede kullanacağım EM almak istiyorum ücreti karsılığında
eğer tenezzür buyurursanız buradan,**** butelden görüşmekisterim:05435861786

ozay57 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön