Evde çeşitli malzeme, meyve ve diğer bitkilerle yapmış olduğum çeşitli fermente ürünler.
Soldan Sağa doğru:
1- Tütün yapraklarından, pestisit olarak,
2- Beyaz üzümler ezilerek, içecek olarak,
3- Çilek ve kiraz karışımı içecek olarak, süzlümüş halde,
4- Vişne ezilerek, içecek olarak,
5- Yonca, çimen ve bilumum otlar gübre olarak,
6- Tarladan toplanmış ham buğday, üzüm posası, yanmış yumurta kabuğu ve sirke gübre olarak,
7- Su kamışı gübre olarak,
8- Kırmızı üzüm, içecek amaçlı, henüz süzülmedi,
9- Kırmızı üzüm, içecek amaçlı, süzülmüş halde,
10- Büyük bidonda, arpa ezmesi, buğday ezmesi, orman toprağı, hayvan gübresi, sebze ve meyve artıkları, gübre olarak.
Eklenti 168265