Sevgili Halil bey,
Ne diyeyim,
muhteşem...
Bak şimdi mutlu oldum... Bu güzel fotoğrafların ardında, haberim olmadan tuz, biber ekmişim...
Öndeki iri Domat'a şaşırmadım. benim denemelrde başarılı. Arkadaki Ayvalık/Edremit'dendir şaşkınlığım.
Bu UBYİ işbirliğinin
sinerjisi olsa gerek... Zira benim Ayvalık/Edremit denemelerim de ürün miktarı henüz istenilen düzeyde değil.
Diğer taraftan o topraklarda odunu dikseniz kellenir (sürgün verir.) Nerde, biz de o toprak...
Yerden taclandırmanın tek dezavantajı ağaç diplerinin
traktörle işlenemeyişi. UBYİ'nin
toprağı işlememe fikri bu dezavantajı ortadan kaldırıyor.
Senin fotoğraflar önümü kesti, itiraf ediyorum. Artık fotoğrafları
seçerek koyacağım...