View Single Post
Eski 23-10-2010, 03:12   #2
bayindirmevki
Ağaç Dostu
 
bayindirmevki's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-07-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 442
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Kastettiğim "bilgi"dir. Özellikle de deneyime dayalı bilgi. Bir yorum değildir, somuttur, ortaya çıkarmanın kesinlikle bir maliyeti vardır. Sahip olunduğunda ve yerinde kullanıldığında değer yaratır, bir şeylerin farklı olmasını sağlar, yeni başka bilgilere zemin oluşturur ve değerlidir. Elde edildiğinde havadan gelmiş bir şey olduğu düşünülmemelidir. Verdiğimi boş verelim, ben bundan çok aldım.
Bak buraya katılırım. Sonuna kadar katılırım. Biraz kitabi olsada hiç bir cümlesi "katma değer" gibi zorlamadı. Sizi sevmemin nedeni böğle derinlikli düşünmeniz. Ama sonuç. Ben sonuç insanıyım. Teorisine kafa yormadan direkt pratiğine indirgenmesini isterim. Bunları blokunuzda okurken çok keyif alırım. Orda sizin bir okuyucunuzum. Ama burda iş farklı. Ben de dahil bir çok kimse sonuç bekliyor.

Ne yapalım? Siz katılmayacak mısınız? Dışardan mı destekleyeceksiniz? 6 ay sonra mı 1 yıl sonra mı diyorsunuz. Bir çok kişi fikirsel aşamayı aştık artık uygulayalım diye yazıyor. Siz hala zaman diyorsanız ben biraz daha sizinle ters düşeyim. Arkadaşların gözünden düşeyim. Forumdan atılayım. O zaman olsun.

bayindirmevki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön