View Single Post
Eski 21-10-2010, 23:24   #822
kazim polat
Ağaç Dostu
 
kazim polat's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-02-2007
Şehir: Ödemiş-İZMİR
Mesajlar: 366
Hayâl Ev

Arkadaşlar Merhaba.

Uzunca bir süredir forumu pasif olarak takip ediyordum. Üst üste gelen aksilikler, inşaattaki gecikme, vs. Nedense bir türlü yazma şevki bulamadım kendimde.

Sayın Hosseda, mutlulukla takip ediyorum sizi. Allah size ve ev yapanlara sabır ve kolaylıklar nasip etsin. Gerçekten çok meşakkatli ve sabır gerektiren bir iş. Amcam ben bu işe koyulduğumda şöyle demişti : " Bir adam oğluna beddua edecekse, inşaallah inşaat yaptırırsın." dermiş. Yaşanan sıkıntılar başlarda şevkimi kırmıştı ama, çok şükür ki, zaman geçtikçe taş evin duvarlarıyla birlikte, benim de moralim yükseldi.

Yapılan köklü değişikliklere rağmen, ortaya çıkan tablodan oldukça memnunum. Ustalarımdan da memnunum çok şükür. Bana göre güzel iş çıkartıyorlar. Bu haftaki yağmurlarla biraz ara verdiler işlerine. Ama dört kişi çalıştıklarından, giriştiklerinde epey iş çıkartıyorlar. Çok istediğim ocağı, bir akşamüzeri bitiriverdiler.

Ahşap işi de oldukça meşakkatli. Çatı kaplaması için yeni ağaçlara başvurduk mecburen. Evin içinden görüneceği için, bir yüzleri planya yapıldı. Kapı ve pencere doğramalarını çıkma tahtalardan yapacağımı söylemiştim daha önce. Çatı iskeleti için gereken dilme ve babaları da çok eski, ama çok da sağlam çam keresteler bularak hallettim çok şükür. Henüz o safhaya var ama, hazır olmaları rahatlatıcı.

Şimdilik yazacaklarım bu kadar. Yorumlarınızla birlikte yeni eklemeler yaparım. Birkaç da fotoğraf eklersem hoş olur herhalde.

Sevgili Korkmaztürk, arsanız hayırlı uğurlu olsun. Allah gönlünüze göre versin.

Eklenen Resimler
  
kazim polat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön