View Single Post
Eski 26-08-2010, 07:11   #313
Zeytinlibahçe
Ağaç Dostu
 
Zeytinlibahçe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-07-2009
Şehir: İzmir Zeytinlibahce/Aliaga
Mesajlar: 809
Arkadaşlar zeytin toplama ve işleme zamanına yavaş yavaş yaklaşıyoruz, geçen yıl sn Meyvelitepe nin tavsiyeleriyle laktik asit kullanarak salamura suyunu 4.5-4.7 aralığında muhafaza edip, minimum tuzlulukta hani bir kişinin onlarça zeytin yemesine rağmen vucudun tuz limitlerini aşmayacak, zeytinin kendi aroma ve tadını alacağımız, sağlıklı mükemmel bir salamura yapıp yaz ortası kullanmaya başladık.

Dağıttığımız eş dost artık başka zeytin yiyemiyoruz, yine isteriz diyor

Yöntemi bize öğreten ve hatta ihtiyacımız olan laktik asiti bize gönderen sn meyvelitepe ye teşekkür ederim

Zeytinlibahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön