View Single Post
Eski 17-08-2010, 16:23   #119
Pera
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 07-08-2010
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 75
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş Mesajı Göster
Konuyu sizden daha iyi takip ediyoruz çünkü için de yaşıyoruz.Neden eksik olduğumuzu düşünüyorsunuz.
Amacımızın bağcıyı dövmek olduğunu söylüyorsunuz. ASLINDA BİZ BAĞCIYIZ.
Sizden; sormuş olduğunuz hocalarınızdan, Balıkesir JEO. MÜH.ODASI başkanın diğer müh. odalarıyla birlikte yayınladığı bildiriye karşı olduğunu bildiren bir bilgilendirme yazısı istedim.
NEDEN SİNİRLENDİNİZ? anlayamadım
Daha önce ki yazınızda Almanlar,İngilizler tarafından kışkırtılanlar diye ima da bulundunuz. zaten mahkemede aklanıldı. Sonrada diğer gelişen olayları anlatan Cumhuriyet gazetesinden alıntı yaptım. Biz oranın evlatları olarak, siz ne derseniz deyin biz haklıyız, devam edeceğiz!
Sinirlenmedim fakat tamolarak neye ulaşmaya çalıştığınızı gerçekten anlamıyorum.Ağaç kesilmesi tabi ki iyi değil fakat açık işletmelerin başka türlü yapılması mümkün değil.Yapılmasın diyorsanız o da olacak iş değil.Bu durumda madencilik tamamen kalksın ağaçlar rahat etsin ne demem lazım ama tekrar söylemem gerekiyo istediğiniz kadar karşı çıkın maden işletmek için ağaçlar kesilecek.Yenileri ekiliyor ama siz yine de karşı çıkacaksınız belli. Ama daha iyi bi yöntem bulunana kadar bundan farklısı olmayacak...Siyanür konusundada tamamen haksızsınız işletmeyi görseniz (siyanür kullanılan bölümü) demekistediğimi anlarsınız.Bi daha da yazmam bu konuya sonu gelmicek.İyi paylaşımlar...

Pera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön