View Single Post
Eski 29-07-2010, 20:41   #1657
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,964
İdris bey, biraz fazla alınganlık yapıyorsunuz gibime geliyor. Sn.Acemi_caylak'ın yazdıklarının içindeki "beleşçi" deyimi, belki konuyu biraz karikatürize etmek için. Latife deyin yani, çünkü kendisinin kendi hakkında bu deyimi kullandığı bir mesajı da örnek gösterdi.

Esas diğer yazılanlar daha önemli. Bir önceki sayfada Malina forumun politikasını hatırlatmak gayesi ile, tam da bu başlıktaki konunun son durumunu gösterir linki verdi. Aynı şeyleri tekrarlamanın kimseye bir faydası yok. Olayı bu eksende görmeliyiz.

Aynı konuya tekrar girecek olursak inanın bir yere varamayız. Daha yeni b5a konusunda saçma bir tartışma yaşadık. Roa'daki durum daha da bir saçma olabilir. Yukarıdaki son zamanlarda yazılmış 2-3 mesajımı dikkatle okuyun lütfen. Siz istediğiniz ürünü istediğiniz gibi deneyebilirsiniz. Ancak bir "ürün"den söz edildiğinde, onun bir ürün olma vasfını kazanmış olması gerekir. Bu özellikle bir bitki koruma ürünü söz konusu edildiğinde geçerli.

Belki bir diğer önemli konu da, ağaçlar.net'i ve üyelerini başka bir tartışma platformu için ağaçlar.net'İn imkanlarını kullanarak, basamak gibi kullanma girişimi sayılabilecek aksiyonlardır ki, bir platform olarak ağaçlar.net yönetimi buna tölerans göstermez.

Not: Özel mesaj gönderememe durumunuzdan haberdar değilim. Malina'ya sormayı deneyebilirsiniz.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön