View Single Post
Eski 24-07-2010, 09:14   #8
aklab
Yeni Üye
 
aklab's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-01-2008
Şehir: Söke
Mesajlar: 5
Tarif edidiği şekilde ceviz reçelini yaptım.Fakat Kıbrıs'tan gelen ceviz reçelindeki o mis gibi ceviz kokusu olmadı..Kaynatma sırasında o kokunun kaybolduğunu düşünüyorum..Günde 3 defa sıcak suya koyarak acısını 15 günde yok edebildim..Kavanozlara koyduktan 1-2 hafta sonra üzerinde küf oluştu!.Arkadaş tavsiyesine uyarak;küfü temizledim.Kalanı güneşe koydum.Daha sonra da buzdolabında muhafaza ettim..Problem kalmadı..

aklab Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön