View Single Post
Eski 22-07-2010, 13:19   #338
finduk52
Ağaç Dostu
 
finduk52's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-08-2009
Şehir: Hollanda
Mesajlar: 627
Sevgili Sevim4 , çok teşekkür ediyorum ziyaretin için.

Sevgili Adalet ablacığım , desene komşularım akşam sefasının kokusuyla mest olacaklar . Tam komşu giriş kapısı tarafındaki sınırdalar. Kokularını kokladım gerçekten de harika kokuları var. Dediğin gibi daha yoğun açtıklarında yanlarına gitmeye gerek kalmadan duyacağız inşaallah o mis kokularını.

Bu arada hani o kokusuz dediğim sarı lilyumlar vardı ya o ne güzel kokuymuş öyle. Eşimle bahçedeyken parfüm kokusu geldi bir yerlerden. Nerden nerden derken meğerse o sarı liliumlar nasılda güzel kokuyorlar. Hemen yanında bej renk gibi bir tane daha açtı oda aynı parfüm gibi kokusu var. Seneye ya arka bahçeye taşınacaklar ya da yenileri alınacak. Arka bahçede olurlarsa başlarından ayrılmam. Eşim aynı tinerciler gibi koklayıp duruyorsun diyor, hele birde her koklamada bir ohh çekişim var ki

Suzanları tohum kesesi oluşturuyormu diye bir kaç kez baktım ama henüz birşey keşfedemedim. Şu an tam istediğim gibi sarılmaktalar bol çiçekleriyle. Demek ki seneye baharda otları temizlerken dikkat etmem gerek. Bunu söylediğin iyi oldu ablacığım. Çok çok teşekkür ediyorum sana herşey için , paylaştığın bilgiler, tohumlar , sevgin için kısacası var olduğun için.

Senin eklediğin sarkan saksıda suzanları görünce bende hemen denemek istedim. Ön bahçeden bir iki kök alıp askılı saksıya diktim. Annemin gönderdiği çiçekde ön tarafta çok güneşi sevmedi ya da toprağı iyi gelmemişti onuda aldım aynı saksıya . Şimdi kardeş kardeş aynı saksıda yaşıyorlar. Annemin çiçeğide kendine geldi bu arada . Yeni filizler verdi . İkisi de yeni yerlerine alıştılar .

Kucak dolusu sevgilerimle ...

Name:  Foto1089.jpg
Views: 842
Size:  71.5 KB

finduk52 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön