View Single Post
Eski 17-01-2007, 12:35   #10
Hunter07
Ağaç Dostu
 
Hunter07's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-12-2006
Şehir: Antalya
Mesajlar: 613
Sayın Saka bütün bu yazdıkarınıza katılıyor ve sizi tebrik etmeden kendimi alamıyorum .Biz varolanı tüketmeye okadar alışmışız ki arıtma sularını kullanmak şöyle dursun doğal kaynaklarımızı bile israf derecesine varan kullanımlarla kendi yaşam alanlarımızı kendimiz bitiriyoruz.

doğa bize öyle bonkör davranmışki yok yok memleketimizde, çünki dünyanın iyi bir bölgesinde konuşlanmışız. bazen düşünmeden alamıyorum kendimi ya çölde **** kutuplarda bir yerde dünyaya gelseydik acaba bu kadar sakin bu kadar kayıtsız kalabilir miydik.

Doğrusunu söylemek gerekirse doğru olduğunu bildiğimiz şey bile en yanlışları içinde barındırıyor.atık su değerlendirmesi,atık yağ,atık pil,çöp ayrıştırması ve geri dönüşüm çalışmaları gibi birçok konuda elimizden geleni yaparak yarınlara daha yaşanabilir bir çevre bırakmak azmi ve kararlılığı hepimizin düsturu olmalıdır.çocuklarımıza yok olmuş birsürü mahlukat ve toplumları bu gün kitaplardan gösterdiğimiz gibi umarım yarında bizlerin yaşadığı doğa güzelliklerini birileri çocuklarına kitaptan değil gerçek olarak göstersinler.

ÇEVREMİZİ YAŞATALIM
TEMİZ ÇEVRE TEMİZ TOPLUM İÇİN EL ELE.
saygılarımla.

Hunter07 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön