View Single Post
Eski 03-07-2010, 01:59   #14
gece
Ağaç Dostu
 
gece's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-02-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 1,670
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi balbay Mesajı Göster
İlk mesajı 26 Haziran da yollamışım. Daha sonra duyarsızlığa sitem için de bu gün tekrar bir yazı yazmışım.

İster takiyye, ister musamma, aklınıza ne geliyorsa o olsun. Bir penis biberi konusuna tonla mesaj, sözüm ona çevre duyarlılıklarına karşı tonla mesaj, ama asıl tehlikelere karşı bir tane duyarlı cevap yok.

Daha sonra da kendisiyle bir kaç konuda sonuna kadar muhalif olduğum bir forum kişisi ile aynı görüş içerisinde paralel bir iki yazışma yapınca suçlanamak hoş değil.

Bu konunun başlığı, aslında değiştirilmeden önce çok daha ağır ve suçlayıcı ifadeler taşıyordu.

Neyse, DİÇ projesine katkı için T shirt satışı kampanyasına bile duyarsız kalan forumun 70.000 kişilik kalabalığına aslında paylaşım bile yapmamak lazım ya neyse.

Konu dışı olduğunu düşünüyorsanız konu içerisi bir kaç katkı alalım arkadaşlardan da sizden de.



Çuval ile ilgili fikirlerim sabittir.
Konuyu açan siz olduğunuz için, sitem etmeniz doğal ancak henüz bir hafta dahi olmamış. İnsanları tepki vermek konusunda harekete geçirmek için en doğru yöntemi izlediğiniz konusunda emin misiniz?

Suçlanmıyorsunuz, bu forumda konuları başlıklar altında işliyoruz, bunu da isteyen istediği bilgiyi gittikçe karmaşıklaşan bir kaos ortamında değil de derli toplu bulsun diye yapıyoruz. Bu davranışın eksik ya da yanlış olan yönü nedir?

Tepkinizi bu konuyu örnek ve link vererek uygun yerde pekala dile getirebilirsiniz, engellenmeyeceğinizi biliyorsunuz. Duyarsızlıktan ve tepkisizlikten ne en çok yakınan sizsiniz, ne de ilk farkına varan!

Güzel bir konu başlatmış ama acelecilik ve duygusallığa konuyu kurban eder tutum ile devam etmeyi üstün tutmuş gibi görünüyorsunuz, ne gerek var?

Rengârenk olabilecek bir konuyu bu kadar (doğal) boyasız ve karamsarlık grisine boyamak niye?

Onun yerine; konuyu fotoğraflar ile ek bilgiler ile geliştirseniz ben katılımlar olacağını umuyorum. Evet sadece umuyorum, ilgi duymayana zorla ilgi duydurmak elimizden gelmiyor. Üzgünüm.

Evet, hoş olmayan şeyler de oluyor forumda, tıpkı hayatta olduğu ve doğal olan da bu olduğu gibi, maskeli baloda değil, gerçek hayatta yaşıyoruz çünkü...

Açtığınız konu diyalog olarak kalamayacak bir konu, ancak ilk mesajdan sonraki tüm mesajların rengi bence konuya hiç gitmiyor, renk uyumu diye de bir şey var!

Oysa bu değişebilir. Değişim için kimin ne yapacağını siz de merak etmiyor musunuz? 8>|


gece
sipariş üzerine katkı ver(e)meyen, en azından, başlığı açan ilgisiz mesajlarını konudan temizlerse konuya katkı yapabilecek şevki kendinde bulabilecek forum kişisi

gece Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön