View Single Post
Eski 30-06-2010, 04:01   #144
asumandilek
Ağaç Dostu
 
asumandilek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-05-2007
Şehir: Artvin- İzmir
Mesajlar: 762
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi metafiz Mesajı Göster
Selamlar Sayın asumandilek çiçekleriniz çok güzeller ellerinize sağlık,menekşeyi size veren komşunuz gördü mü merak ettim.
Çok teşekkürler sevgili metafiz. Komşuma gelince, görmez olur mu, gördü tabi. Hemde açtığı gün. Bana küstü demiştim sana, inanmadın dedi kadıncağaz. Şimdi yapraklarından çoğalttıklarımdan ilk açanı ona hediye etmeyi düşünüyorum. Büyüsünler inşallah.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Faruk Mesajı Göster
Asuman hanım çekimleriniz çok güzel. Çektiğiniz fotoğraflara bakınca tekrar tekrar bakma gereği duyuyorum. Ayrıntılar çok net bir şekilde fotoğraflardan bakana ulaşabiliyor. Menekşe iyi ki sizin elinize düşmüş. Bu düşmenin karşılığını da bol bol tomurcuk yaparak ve çiçek açarak cevaplamış...
Çok teşekkür ederim, çiçekle fotoğraf aşkı birarada olunca insan kendini daha çok geliştirebiliyor. Daha iyilerini çekebilirim inşallah ilerde. Azimliyim.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi umutyolcusu Mesajı Göster
Benim menekşede sanırım iki yıldır açmamıştı.Şimdi yeni açtı.Ben de sizin gibi annemin evden çıkarıp kendi haline bıraktığı iki menekşeyi sahiplenerek hayatlarını kurtardım.Şimdi çiçekleniyorlar.Yani iyiki bizim gibilerin eline düşmüşler değilmi?
Teşekkürler ve sizede Tebrikler sevgili umutyolcusu. İyi ki elbette. Sevildiklerinin o kadar farkındalar ki. Bazen beni duyduklarına yemin edebilecek hale geliyorum. )

asumandilek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön