View Single Post
Eski 18-06-2010, 16:49   #18
elek
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-04-2010
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 481
fmerry, terasınıza şöyle bir göz gezdirdim, çiçeklerin çok keyifli görünüyorlar, belli ki yerlerini sevmişler.. Ancak çiçekler için güzel olan bu terasta kedi bakayım diye düşünürseniz, işte o olmaz, sizin gittiğiniz her yere o da gelmek isteyecektir. Siz kendiniz de demişsiniz biliyorum miyavlayacak içeri alacağız diye Evet, çaresi yok alacaksınız çünkü kedilerin insanları kendilerine kul köle etmek ve ne isterlerse yaptırmak gibi gizli güçleri var Ben susadığımda kanepeden kalkıp su içmeye dahi halim kalmamış bir şekilde uzanırken, beyefendinin bir "mauww"uyla kalkıp koşa koşa musluğu açıyorum ki suyunu içsin (evet kaba konulmuş suyu içmiyor benimki, illaki akan su olacak )

Ben sizin durumunuzu da çok iyi anlıyorum. Ben de 8-6 çalışıyorum. Çok uzun ve sık beyaz tüylü, kısırlaştırılmış erkek bir kedim var şimdi. Yaklaşık 2 senedir benimle beraber, bana geldiğinde veteriner 10 aylık demişti. Bostancıda caddeye sıkı sıkı bantlanmış kutu içinde bırakılıp gidilmiş, sonrasında oranın esnafı Allah'tan insaflı çıkmış da kutuyu çöpe koymak yerine bu veterinere getirilmiş. Neyse.. Ben şöyle anlatayım, daha önceki kedim ve benimle yaklaşık 6 ay kalan yavrularından 2 si çok uzun tüylü olmalarına rağmen, o zaman çok büyük bir problem yaşamadım ben. Ama şimdi evi bir gün süpürmezsem ertesi gün mutlaka süpürmem gerekiyor. Çok önemli bir toplantının olduğu gün, ben siyah takım giyip acele acele makyaj uydurmaya çalışırken arkamdan gelip süründüğünde pantolon bembeyaz oluyor. Kızmıyorum, kızamıyorum; çünkü biliyorum ki o sadece gitmeden önce benim dikkatimi bir kere daha çeksin ki onu bir 15 sn. daha fazla seveyim diye yapıyor bunu.. Ayakkabımı giymeye çalışırken bir yandan da pantolonu temizleyeyim diye uğraşıyorum.. Önceleri bütün bunlar benim gözümde büyüyordu,ama artık alıştım diyebilirim

Benim size tek tavsiyem, gerçekten yapamayacağınızı düşünüyorsanız, baştan hiç sahiplenmeyin. Ancak burada Cumhur Bey de söylemiş, ve siz de çocukken beslemişsiniz, belli ki aklınızdan çıkmamış; bir kediyle beraber yaşamak yapılabilecek en güzel şeylerden biri bu dünyada bence. Herşeye rağmen istiyorum derseniz, öncelikle bir deneme yapmadan bu işe kalkışmayın. Belki bir arkadaşınızın kedisini onlar tatile giderken 2 hafta filan misafir edebilirsiniz, böylece yaşayıp görerek kendiniz daha iyi karar verebilirsiniz.

elek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön