View Single Post
Eski 11-06-2010, 22:28   #25
balbay
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-03-2009
Şehir: izmir
Mesajlar: 850
Günümüzde, özellikle de ülkemiz de, uzun yıllardır süre gelen suistimaller sonucu, her ne sektör, konu başlığı, işlerlilik, oluş vesaire üzerine malesef binlerce ses, görüş ve düşünce eylemi ortaya çıkmaktadır.

Bazı arkadaşlar özel mesajlarıyla yazdıklarımı taktir edip teşekkür ederken, bazı arkadaşlar da neredeyse beni yeşil katili, doğa düşmanı, madenci savunucusu ilan etmişer.

Tüm bunlar, bazı tahammülsüzlüklere rağmen en azından tartışılabilir bir platformun bu forum da ortaya çıktığını, medeni düzeyde paylaşımın, zıt görüşlerin nasıl paylaşıldığını, hiç bir şeyi göz ardı etmeden, kayırmadan tartışabildiğini gösterdiğini ortaya koymuştur.

Site sahibi ve çok büyük emekleri olan isim vermeksizin önemli katkıları asla ve asla göz ardı edilemeyecek, bizlere söz hakkı ve görüş bildirme fırsatı veren, bila bedel yeşil için günlerini, emeklerini esirgemeyen KAHRAMANLARA sonsuz teşekkürler ederim.

Beni soracak olursanız,

Soyadımın anlamı;

Türk soyunun geçtiği, yaşadığı, bir şekil de tarihe iz bıraktığı yerlerde yazılı olarak bıraktığı, genelde taş yazıtlara BALBAY denir.

Benim soyum KARAMAN BEYLİĞİDİR. Atalarım ne Osmanlı ya, ne de tarih boyunca zulme, haksızlığa, adaletsizliğe, en önemlisi de boyunduruğa asla ne izin vermişler, ne de suistimal etmişlerdir.

Bir tek zeytin fidanı da, kozalağı fayda versin vermesin çam ağaçları da, yeraltı zenginliklerimizin tümü de, kimsenin uğramadığı ya da uğrayamadığı dağ başında ki kıytırıktan sayıldığı halde, büyük çevrime katkısı sonsuz olan çayır otunun da koruyucusu, savunucusu olarak da yaşadığımız, soluk aldığımız bu etken çevre bizim umurumuzda dır.

Her türlü lisansı, işletme izin ve hakları, prosedürleri şahsım ve şirketlerimce yasal olarak tam yerine getirildiği halde, kanunların üstünde olan vicdanım, izin vermediği, yeşile ve nefes aldığım ortama bazı yönleri ile zarar vereceğini hissettiğim 3 adet kanuni maden lisansımı işletmiyorum.

Siyasi görüşü ne olursa olsun, kendini duyarlı ya da duyarsız bir ortamda, oluşun içinde hisseden, her türlü demokratik görüş sahibi olduğuna gerçekten inanan, tahammül sahibi, duyarlılık sahibi, gerçek TÜRK AYDINLARI nı TARAFSIZ OLABİLME ŞARTI İLE görüş bildirmeye davet ediyorum.

Dayanağı olmayan koyu yeşil başkaldırılar asla ve asla sonuca ulaşamaz.

Dayanağı olmayan, topluma ve yaşadığımız çevreye rağmen yapılan kapitalistçe saldırılar asla ve asla başarılı olamaz.

Bu dünya 5 milyardan daha fazla yaşa sahiptir. 2 tehlikeli paylaşım savaşı ( Dünya Savaşı ) yaşamıştır. Bir üçüncüsüne de, aşırı uç yasak ve suistimallere de tahammülü yoktur.

Bize zeytin ağacı ve faydaları da, yer altında bulunan kaynaklar da eşit ve ayırt edilemeyecek önemde faydalıdır.

Bir konunun taraftarı ya da fanatiği olmak zorunda değiliz.

Tek gerçek vardır, hayatta kalabilmek, üremek ve bunu sürekli kılacak bir oratamı korumak.

Lütfen eleştirilerinizi yaparken, kriterlerinizin ne olduğunu, nereye fayda sağladığını çok ince düşünerek hareket edelim.

balbay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön