View Single Post
Eski 11-06-2010, 03:16   #22
gurbik67
Ağaç Dostu
 
gurbik67's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-01-2008
Şehir: Zonguldak
Mesajlar: 868
nasıl bir fabrika bacasına filtre takılıp ta vereceği zarar asgariye indirilmeye çalışılıyorsa, insan oğlunun ve diğer canlıların yaşamına zarar verecek her türlü faaliyetlerin asgariye indirilmesi her kezin görevi olmalıdır.

bu zararların sıfırlanma olasılığı olmadığına göre; hayvancılıktan, ormancılıktan ve madencilikten elde edilen gelir, istihdam göz önünde bulundurulduğunda
yapılacak fazla bir şeyin olmadığı görülmekte.

o maden değersiz bu daha değerli, o fosil yakıt, bu yenilebilir yakıt tesbiti yapmanın da çok doğru olmadığı kanısındayım.

örnek; altın madeninde on binlerce ağaca zarar verilirken kömür çıkarmak için milyonlarca ağaca zarar verilmektedir.

nasıl ki hayvan severlerin mutlaka deri ayakkabı giymesi gerekiyorsa, bir kısım insanlar parfüm kullanıyorsa, bu faaliyetler devam ediyorsa ; yapılacak iş vaz geçmek olmadığına göre tehlike asgariye çekilmek olacaktır.

bir otomobilin verdiği zarar, sera gazları doğacak nesilleri etkileyecekse, yabancıların karadeniz'e gelip kimyasal fıçıları atıyorsa bundan herkez sorumlu olmazmı.

zonguldakta denize girmenin zor olduğu (pislikten dolayı) herkezin de tepkili olmasından dolayı , belediyenin yaptığı anostan , halkı çöp toplama daveti
üzerine vatandaşlardan (45000) kişiden sadece on kişinin gelmesi, düşünülmesi gereken konuların başını çekmektedir.

tüm Türkiye de inanıyorumki tablo aynı olur.hiç bir şey yan etkisiz değildir yeterince içersen şifa fazlasını içersen intihar, ikincisini yapmayalım.

gurbik67 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön