View Single Post
Eski 09-06-2010, 18:46   #4
balbay
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-03-2009
Şehir: izmir
Mesajlar: 850
Sevgili Fatoş,

Sizler direk Alman yanlısı olmaya bilirsiniz. Ama bu olayların başlangıcını yaratan bunların yanlısı gizli güçlerdir.

Ben hem söylediğiniz yerleri, hem söylediğiniz ürünleri, hem de neyin kaça ihraç edildiğini ayrıntılı araştırma komisyonları raporları ile biliyorum.

Bu ve buna benzer konular da devlet adına hareket etmek, toplumsal tavır koya bilmek adına bedelinide ceplerimiz den ödeyerek yerinde araştırmalar yaptık.

Olayı direk olarak Kozak Yaylasına, çam fıstığına bağlamayın. hele ki binlerce dönüm arazi diye de lütfen abartmayın.

Neye ne kadar ruhsat verildiğini, ne şekilde imalat yapılacağını çok net biliyorum.

Sizin duyduğunuz endişeleri ben ve benim gibi gerçekten hisseden ve çare arayan kişilerin duyarlılıklarıyla kıyaslamayın.

Yine ve altını çizerek ne demek istediğimi tekrarlıyorum!

Doğaya minimum zarar vermek koşulu ile, yeraltı zenginliklerimiz kesinlikle kullanılmalıdır.

Ancak bu asla ve asla suistimaller ile olamaz. Gayri medeni, gayri ahlaki, gayri sıhhi şartlar da üretim bizim görüşümüze göre de kabul edilemez.

Sizde kabul etmelisiniz ki engellemek, yasaklamak medeniyetin ve onun ihtiyaçlarının önüne geçmeye çalışmaktır ki bu da asla başarılı olamaz.

Biz gerekli şartların oluşturulması halinde yeraltı zenginliklerimizin milli şirketlece kullandırılmasını destekliyoruz.

Yazdığım onca satır arasından sadece bir kaç tanesini alıp, gerisini görmezlikten gelmek bana ve bedelini ödeyerek hazırlanan bilimsel, tarafsız çalışmalara haksızlıktır.

TBMM komisyon raporlarına hem iktidar, hem de muhalefet partilerince ortak heyetler atanmış ve 1990-2000 yılları arasında yapılan ahlaksızca, fütursuzca işler ortaya konmuştur.

Bu araştırmalar da emperyalist güçlerin ülke üzerine oynadığı karanlık oyunlar belgeleri ile ortaya konmuştur.

Ülke üzerine basit, popüler politikalar ile yaklaşmak, ülke menfeatlerinden ziya de bahsi geçen emperyalist güçlere hizmet eder.

Olayları kişiselleştirmenin manasının olmadığına inanıyorum.

Bir çok konuda belgeleri ile neyin ne olduğunu ispata hazırım.

Eğer bu forum da sadece bildiğimiz güncel popülerist basit görüşler değer bulacak ve aksi görüşler dikkate alınmayacaksa ya susalım ya da belgeleri ile neyin ne olduğunu ortaya koyalım herkes şapkasını önüne koysun düşünsün.

Bana inanın, hiç bir şey göründüğü gibi değil.

balbay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön