View Single Post
Eski 29-05-2010, 01:39   #175
asumandilek
Ağaç Dostu
 
asumandilek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-05-2007
Şehir: Artvin- İzmir
Mesajlar: 762
Paylaşmak güzel duygu. İnsanın sevincini paylaşabileceği ( balkonda deli gibi bi oyana bi buyana gitmekten, sevinçten garip tonlamalarda sesler çıkarırken etraftan enteresan gözlerle izlenmekten farklı olarak tabi.) birilerinin olması güzel şey. Sevgili kılangıç48,Faruk, Hatice annem, Fatih kardeşim, milyonstar, cennetbahçesi ve Vildan yorumlarınızı paylaştığınız ve beni yanlız bırakmadığınız için teşekkürler.

Hatice annem sen beni görmeliydin balkonda... )

Ve Fatih umarım hızlı olurlar gerçekten... Ama o zamanda erken gidecek çiçekler. Kırmızı başlıklı kız değil ama tokalı olabilir ne dersin. )


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Faruk Mesajı Göster
Sayın asumandilek gözünüz aydın. Gerçekten çok güzel çiçekleri varmış. Bu kaktüs türü tomurcuğunu kaç gün içinde çiçek açacak seviyeye getiriyor ve çiçeği kaç gün solmadan kalıyor üzerinde. Benimde bu kaktüs türüm tomurcuklanmaya başladı yeni yeni...
Faruk bey; ilk tomurcukları gördüğümde Nisan ayının onbeşiydi. 1,5 ayı geçkindir üzerinde o tomurcuklar. Çiçeğinin ne kadar kaldığını ise hepbirlikte göreceğiz. ) Umarım en kısa zamanda sizinkiler de açar.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez Mesajı Göster
Asuman hanım bu ne güzel kırmızı, tabii şair eder şiir yazdırır adama.
Ben de kına gecesinde gelinin kız kardeşinin türküsünü söyliyeyim bari:
' Ablam gelin oluyor
Sıra bana geliyooor'
Sevgili Vildan hanım, kırmızı fotoğrafın azizliği. Normalde turuncu çiçeğimiz. Türküde de söylendiği gibi kardeşimizi bekliyoruz sabırsızlıkla şimdi. )

asumandilek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön