View Single Post
Eski 25-05-2010, 09:25   #125
Mine Pakkaner
agaclar.net
 
Mine Pakkaner's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-01-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 10,707
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi koliva Mesajı Göster
Merhaba,

Benim yaklasik 175 metre kare bahcem var. Tamami cimen kapli ancak cimenler pek saglikli gorunmuyor. Aralarinda yosun (moss) ve bazen de yonca ve diger karisik bitkilerden var. Ben tamamen yemyesil cimen olsun istiyorum. Bu sebeple dun bahcedeki cimenleri 2 cm uzunlugunda kestim. Biraz zor oldu. 2-3 kademede ancak kesebildim. Cim kesme makinesi yer yer cok zorlandi. Daha sonra bugun Empress 600 adli moss gidericiden kullandim http://www.bioservice.be/nl-be/empress-600-215.htm Sanirim 1 haftaya butun moss'lar olmus olacaklar. Daha sonra tirmik yardimi ile oluleri toplayacagim. Ilk sorum, bu bir hafta suresi boyunca bahceyi sulamam gerekir mi? Yoksa birakayim 1 hafta oyle kalsin mi?
Bunun yaninda, diger karisik bitkileri oldurmek icin Bayer'den bir urun aldim. Bunu da uygulayacagim ancak ne zaman uygulayacagim konusunda suphelerim var. Daha bugun diger ilaci uyguladim moss'lar icin. Sizce bayeri uygulamak icin ne kadar sure beklemeliyim. Yarin uygulayabilir miyim?

Simdiden cok tesekkurler.
Sayın Koliva aldığınız kimyasalların içeriğinin ne olduğunu bilmeden size yardımcı olmam mümkün değil. Etkili maddelerini söylemeniz gerekmekte. Yosun gidericiyi etikette belirtilen uygulama şekline tamamen uyarak kullanınız.

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Başa Dön