View Single Post
Eski 25-05-2010, 04:48   #25
indomie
Ağaç Dostu
 
indomie's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-02-2009
Şehir: İzmir-Çeşmealtı
Mesajlar: 285
Sayın Halil Önen,

75x75x65 değil, Cuma günü güzel bir yağmur yağdı, Cumartesi günü baktım toprak yumuşamış, henüz domatesi dikmemişken 15 cm daha kazarak 75x75x80 yaptım çukuru. Çukurun boyunu kısa tutunca kazma sallamak zor oluyor. Bir yerden sonra ise kazma ile çalışılmıyor.

Sayın MeyveliTepe bir fikir attı ortaya, bizi yarışma havasına soktu. Ama bu yarışma hiç de adil yürümüyor.

Bizler tek tabanca işi götürmeğe çalışırken siz yarışmayı cümbür cemaat yürütürüyorsunuz. Hanımların elinde bile kürek var. "Sebze Bahçesi Hazırlama" başlığı altındaki resimdekileri saydım 7 kişi. Resmi çeken galiba sizsiniz, etti mi 8. "Geri çekilin kalabalık görünmeyelim" diyerek objektifin menzilinden çıkardığınız kaç kişi var acaba? İyi ki Sayın Kaptan seferde, yoksa gemideki bütün personeli getirirdi herhalde "vira çukur kazmağa" diyerek.

Atlet, maraton koşusunun sonuna doğru hızlanmış ve bitiş çizgisi üzerinden 3 metre uzun atlama yapmış. Bunu duyan Karadenizli dudak bükmüş, "Ohoo o kadar gerildikten sonra ben 8 metre bile atlarım" demiş.

O kadar kalabalık olduktan sonra... 170x70x110 cm çukur ne ki...

Biz tek domates çukuru açıyoruz, siz 3 domates dikiyorsunuz biri olmazsa diğeri olsun diye. Yetmezmiş gibi, nefesi luvvetli İmam bile getirmişsiniz dua ettirmek için. Olmuşken tam olsun, İmama haftada bir yağmur duası ettirin de domateslerinizi yağmur suyuyla sulayın bari.

.......

Herşey bir yana, hakikaten güzel bir çalışma yapmışsınız. Bol ürün almanız dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum.

indomie Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön