View Single Post
Eski 21-05-2010, 14:59   #3630
yesimg
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 18-01-2010
Şehir: istanbul
Mesajlar: 2
Merhaba Güler Hanım,
Ben yeni üyeyim. İsmim Yeşim. Ağaçlar.net'i keşfettikten sonra hayatımda ilk kez küçük balkonumda, saksı içinde çilek, domates, biber, salatalık,sardunya ve gül yetiştirmeye başladım. Henüz işin çok başındayım.
Siteyi dolaşırken sizi ve bahçenizi buldum.. günlerdir toplam 133 sayfayı roman okur gibi okudum.
Öncelikle Şubat ayında yaşamış olduğunuz don hasarınız için geçmiş olsun demek istedim. Sizi ve arkadaşlarınızı okurken kendimi o kadar huzurlu ve rahat hissediyorum ki bunu ifade etmek istedim. Bahçeniz için güzel demek çok sıradan kalacak. Muhteşem, emeğinize, ellerinize sağlık.Her gün bahçenize uğramadan duramıyorum, alışkanlık yaptı. Bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler.

En büyük hayalim günün birinde Bozcaada'da bahçe içinde bir evimin olması. Mutlaka birgün bu hayalime kavuşup bahçemde sebze ve çiçekler yetiştireceğim. Fakat ağaçlar.net'i bulduktan sonra harekete geçmek için hayalimin olmasını beklememe gerek olmadığını, balkonum da da birşeyler yapabileceğimi düşünerek sitede bulunan bilgileri ders çalışır gibi okuyup harekete geçtim. Umarım başarırım.

Yaptıklarınızı okudukça, sebze ve çiçek yetiştiriciliği konusunda yanınızda staj yapmak istedim. Günün birinde stajyere ihtiyacınız olursa şimdiden talibim)

yesimg Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön