View Single Post
Eski 14-05-2010, 08:44   #372
PlentyPlant
Ağaç Dostu
 
PlentyPlant's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-05-2009
Şehir: adana
Mesajlar: 722
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asumandilek Mesajı Göster
Carasula falcata ha! Müthiş. ) Nasıl bir hazineye sahipsiniz sevgili Plentyplant her gün daha çok merak eder hale geldim. ) Muhteşem şeyler bunlar...
Yok, henüz hazine denmeyi hak edecek durumda değiller, Sayın Asumandilek. Belki biraz şanslı olduğum için, değişik şeylere rastlıyor olabilirim.
Sayın Coyote'nin "nereden bulduğum" sorusuna cevap olarak bir olay anlatmıştım. Başınızı şişirmezsem başka bir olay anlatayım: Bir saksıda etiketini gördüğüm firmanın telefonlarına internette araya araya ulaştım. Amacım güzel süs bitkileri bakmaktı. "Perakende satmıyoruz, o nedenle de ziyaretçi kabul etmiyoruz" dediler. Bir hafta sonra gittim, almadılar. Yetkili birisi ile görüşmek istediğimi söyledim, mecbur kaldılar. "Ben bir çiçekseverim, etiketinizi gördüm, izin verirseniz görmek istiyorum" dedim, kıramadı. 5 futbol sahası kadar bir alana kurulu müthiş seralar ve sürprizzz. Bir seranın yarısı sadece kaktüs. Birkaç kadın silikon tabancayla Meksika şapkası ve yapay çiçek yapıştırıyorlar. )) Birkaçını kurtardım. Müdürleri, "madem bu kadar çiçek seviyorsunuz, arada bir uğrayabilirsiniz" dedi. Galiba içeri girip çiçek alabilen tek perakendeci benim şimdi )

PlentyPlant Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön