View Single Post
Eski 07-05-2010, 00:23   #118
asumandilek
Ağaç Dostu
 
asumandilek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-05-2007
Şehir: Artvin- İzmir
Mesajlar: 762
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo Mesajı Göster
Asuman ım

Ben görmeyeli balkon şenlenmiş. Akvaryumu bitki bahcesi yapınca sen, aklıma ne geldi biliyormusun?

Bizde elde kalan birsürü cam var, onları silikonla yapıştırıp birbirine, boy boy camdan bişeyler yapabilirmiyiz acaba. Hanı bi uğrasanda kafayı yesek beraber))
Ablam kalplerimiz birmiş vallahi. Az önce sayfana yazdım bi hayrım dokunmuyor bari çay içmeye yüzüm olsun Cumartesi geleyim de kaktüs bahçesini düzenleyelim diye. Camlar ince mi bi bakmak lazım. Benim akvaryum 9 mm camdan yapılma ama suyu yiyince çatladı. Nazar mı değdi ne.. Şimdilik hasar yok ama o çatlak büyüyüp ayrılırsa işim iş anlayacağın.

Bi aksilik çıkmazsa cumartesi gelirim ben. Yaparız ne istiyorsan. Sonra sen kafaları merak etme. Yedik yiyeceğimiz kadar. Bu kaktüsler yüzünden bende kafa kalmadı yiyecek. Ahaha...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez Mesajı Göster
Balkonunuzdaki yeni düzenlemeler çok güzel olmuş Asuman hanım. Duvar saksılarından ben de denedim ama biraz yükseğe koymuşum herhalde sulamak sorun oldu. Süzülen sular duvarı kötü yaptı, bende yapma çiçek koydum. Ama şimdi sizin düzenleme aklımı çeldi doğrusu.
Haseki ve son sardunyanın renkleri harikaymış.
Sevgili Vildan çok teşekkür ederim. Ben biraz kısa bir şahıs olduğum için özellikle alçak yaptırdım onları. Eşime dedim bak yukarıya yapma sulayamazsam sana sulatırım haberin olsun. İstediğimden de alçak yaptı. ) Duvara astığımız saksılar için bir çözüm var mı bilmiyorum ama eşim bu işlerle meşgul olduğu için duvar boyası konusunda yardımcı olabilirim.Şimdi olmasa da boya yapacağınız zaman ışık aracılığıyla kendi kendini temizleyen boyalardan almanızı tavsiye ederim. Güneş alan yerler de leke meke kalmıyor.

asumandilek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön