View Single Post
Eski 27-04-2010, 13:23   #130
acemi_caylak
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-11-2009
Şehir: İstanbul - Gaziantep
Mesajlar: 1,194
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bayindirmevki Mesajı Göster
Bunu ve tüm soruları Meyvelitepe'nin cevaplamasını tercih ederdim. Konunun sahibi kendisi. Her halde işleri yoğun. Kendisinden özür dileyerek süreci hızlandıracağım ki benim için her şey netleşsin. Bir, iki sene yazışmaya sabırlı değilim!

Evet; Tüketicilere ürünün zamanında ve istenen adette ulaştırılması için önce ''Uzak Bahçeler'' hesabına aktarılması gerekir ki mevcudiyeti netleşsin. Üreten ve ''Uzak Bahçeler'' arasında karşılıklı bir yükümlülük oluşturulur. Bunun şartları konuşarak netleştirilir. Sonuçta amatör bir girişim olduğunu belirtiğimiz tüketicimizin anlayışına sığınacağız.

Bir şeyi iyi ayırmalıyız. ''Uzak Bahçeler'' bizden doğan ama bizim olmayan bir süreç olacak kendini besleyecek veya yok edecek. Biz var olacağız.
Sn. Bayindirmevki,

Sanırım bir konu yanlış anlaşılıyor. Burada sen, ben ve diğerleri aynı konumda olacaklar. Çünkü tamamen gönüllü birlikteliğe dayanan bir oluşum olacak.
Bu yüzden Meyvelitepe kadar diğer katılımcıların görüşleri de çok önemli.
Ayrıca Ensar'ın belirttiği gibi sadece tarımsal üretimle sınırlı olmamalı, hayvansal üretimi de kapsamalı.
Daha önce de hep tartışıldı. Ayhan Dükel'in belirttiği gibi bazı üreticilerin ürünlerini satma gibi bir kaygısı yok. Siz eğer güzel bir ürün üretirseniz bir şekilde gelip sizi buluyorlar. Ancak bunu anlatamayan, gösteremeyen bütün üyeler burada yaptıklarını anlatıp, ürünlerini teşhir edecekler ve tüketicilerin beğenilerine sunacaklar. Her üyenin bir diğerinden öğreneceği çok şey var diye düşünüyorum.

acemi_caylak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön