View Single Post
Eski 24-04-2010, 14:29   #60
ayazkentli
Ağaç Dostu
 
ayazkentli's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-04-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,641
''Ben Kozak'ta birşeyin farkına vardım. Bu mücadele erkekler ile değil, bacılarımız, analarımız ile kazanılacaktır. Erkekler cigara tüttürüp kendi aralarında konuşurken, kadınlarımız söylenenleri can kulağı ile dinliyordu. Bu Ülkenin kadınları nasıl Kurtuluş Savaşında mücadele ettilerse, Kozak'ta da aynı mücadeleyi göstereceklerdir. Analık içgüdüleriyle çocuklarına, topraklarına ve Vatanlarına sahip çıkacaklardır. ( Hayrettin Karaca. Tema Vakfı Onursal Başkanı )

Sayın Karaca'nın da dediği gibi, kadınlar bu beladan kurtulmak için çok istekliler. Zaten Kozakta'ki bu mücadeleyi başlatan kişilerden biri'de, sn. Gülden Karabudak. Daha önce Ovacıkta'da aynı şey olmuş ve kadınlarımız en ön saf'ta yer almıştı. Fotoğraflarda'da gördüğünüz gibi, kadınlarımız, sn. Karaca'yı sevgi çemberine aldılar. Ayrılık vakti geldiğinde, kadınlarımızın gözlerinden akan yaşlar tıpkı - yine, yaklaşan büyük bir direnişin, ayak sesleri- gibiydi.

Son fotoğraf'ta, panelden sonraki gün (pazar) sabahı kleopatra güzellik ılıcasında yapılan -basın açıklaması- görülüyor.

Not:
----------
Bu son yayınladığım -8- adet fotoğrafı ben çekmedim. Belediyemizin fotoğrafçısı çekmişti. Belediye başkanımız bu fotoğrafları yayınlamam için göndermiş, bu nedenle Bergama belediye başkanı Sn. Mehmet Gönenç'e teşekür ediyorum.

Eklenen Resimler
    
ayazkentli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön