View Single Post
Eski 08-04-2010, 22:07   #6
Müjgan
Ağaç Dostu
 
Müjgan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,544
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun Mesajı Göster
Sevgili Müjgan Hanım ellerinize sağlık, mutlaka nefis oluyordur, enginar harika bir sebze

Ben de annemden öğrendiğim şekilde; hemen hemen aynısını yaparım, yanlız salça ve domates koymam ve bir bütün limon suyunu koyarım.

Enginarın ortasındaki tüylü kısmı boşaltmak için , bıçak yerine yemek kaşığı kullanıyorum, daha kolay oluyor gibi, isterseniz sizde bir deneyin, sevgiler
Yemek kaşığını da deneyeceğim Füsun hanım. Teşekkür ederim
Sezonu bitmeye yakın enginarlar kartlaştığında, hiç birşey kâr etmiyor, o zaman enginarları ikiye kestikten sonra temizlemesi daha kolay oluyor. Tencereye koyarken de kestiğim bölümleri karşıkarşıya getirip koyuyorum bütünlüğü bozulmasın diye

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön