View Single Post
Eski 05-04-2010, 23:26   #1251
Halil Önen
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ayhandukel Mesajı Göster
Kasim sonu asili fig, bakla,birazda yulafla beraber ekmistik, bir hafta once izgarayla bicip, capayla topraga karistirdik, cok da iyi oldu hem topragimizi kisin koruduk, hemde
azot sagladik.

O güzelim baklalar gitti. Hani bakla yiyecektik.


Şöle içi çıkarılmış, sadece kaynatılmış ve üzerinie nar ekşisi dükülmüş. Ya da fava mı yapsaydık. Yanında da ....!!
(Konu dışına çıkılmıştır, bu mesaj tarafımdan silinecektir)

Not: Gübre için ekilen bakla tam olgunlaşmadan biçilmesi gerekiyormuş. Eskiden beri böyle deniyor. Bilimsel bir yönü var mıdır? (baklalar gitti ya açık arıyorum.)

Saygılar

Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön