View Single Post
Eski 05-04-2010, 22:16   #52
buyukcoban
Ağaçsever
 
buyukcoban's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-09-2009
Şehir: izmir
Mesajlar: 89
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi praecox Mesajı Göster

Şarap kıvamında elde etiğiniz bu üzüm suyunu süzün şişelere doldurun içerisine kırmadan 2-3 çubuk makarna sokun ve şişenin kapağı açık surette bekletin.

Arta kalmış içilmeyen şarplarınıza da bu şekilde makarna koyarak bekletirseniz nefis bir sirke elde edersiniz.
Sayın praecox,

Bende arta kalmış 3/4 şişe kırmızı ev şarabı vardı. Bunun ağzını açarak bırakmıştım. Ancak yazınızı okuduktan sonra 3 tane spagetti içine uzattım. Acaba bu makarnaların yararı nedir? Bir de kaç gün böyle durunca sirke olmuş olacak?

buyukcoban Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön