View Single Post
Eski 04-04-2010, 23:46   #61
yeşilyol74
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 30-03-2010
Şehir: konya
Mesajlar: 25
arkadaşlar merhaba .öncelikle aranıza yeni katıldım.sizi sessizce takip ediyorum.şöyle bir önerim olacaktı.gün ışığından yararlanmak için bir cihaz takıyorlar çatılara bunu odalardaki seralara veremezmiyiz.maliyetini bilmiyorum.sadece bir fikir..(.Doğal güneş ışığı; estetik açıdan çevremizi gerçek renkleriyle görmemizi, mekanların geniş ve ferah görünmesini sağlar ve böylelikle göz ve sinirsel yorgunluğumuzu azaltır, ruhumuzu rahatlatır, psikolojimizi ve her açıdan verimliliğimizi olumlu olarak etkiler.

Ayrıca, gündüz saatlerinde suni elektrik enerjisine olan ihtiyacımızı azaltır.

Bu hayati gerçeklere rağmen, günümüz koşullarında en son teknolojilerle inşa edilmiş de olsalar, binalarımızda güneş ışığından yeteri kadar yararlanabildiğimizi söylemek maalesef mümkün değildir.

SOLATUBE®, inşaat ve aydınlatma sektörünün bu kesişim noktasında devrim niteliğinde yenilikçi bir buluşla bu sorunu çözdü : “GÜNIŞIĞI İLE AYDINLATMA:: DOĞAL PARLAKLIK”..!

Günışığı aydınlatma , çatıya yerleştirilen şeffaf bir FANUS, güneş ışığını taşıyan bir SPECTRALIGHT® ŞAFT ve ışığın tavandan mekana yayılmasını sağlayan tavan kapak biriminden (DİFÜZÖR) oluşmaktadır. Günışığı ile aydınlatma sistemi, doğal güneş ışığının, %100’e yakın yansıtıcı özellikli şaft içerisinde yansıtılarak odanıza kadar ulaşmasını sağlar. )

yeşilyol74 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön