View Single Post
Eski 15-03-2010, 17:01   #17
balbay
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-03-2009
Şehir: izmir
Mesajlar: 850
Faydam olduğuna sevindim. Afiyetle tüketiniz. Bu günlerde mısır unlu kekini yapmaya başlıyoruz. Yeni tatlar da güzel oluyor. 2-3 bardak çok ince kıyılmış ya da robotdan geçirilmiş körmen, yine aynı şekilde 2-3 kök taze sarımsak ve taze soğan, istediğiniz miktarda maydanoz, dereotu, kuru ya da taze nane tuz, kimyon, karabiber, karışımına bir bardak yoğurt, 2 bardak fırınlanarak un haline getirilmiş mısır unu ve 1 bardak buğday unu ,kabartma tozu ekleyerek karıştırıyoruz. 15-20 dk dinlenlenen karışımımızı kek kaplarında fırında pişiriyoruz. Denemenizi tavsiye ederim.

balbay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön