View Single Post
Eski 14-03-2010, 18:20   #366
sevim.K
Kaybettik
 
sevim.K's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-12-2008
Şehir: sakarya/ Artvin
Mesajlar: 5,932
TOMURCUK

Sevgili Asuman'a "memlekete gidiyorum" dediği zaman selam söyle demiştim memleketine, memleketime.... Özlediğim ama yıllardır gidip göremediğim. Dağına, taşına, ağacına, kuşuna, çiçeğine, otuna selam söyle benden

Söylemiş

Özenle paketlediği kurutulmuş çiçekleri gördüğüm zaman ne kadar güzel yerlere gittim düşüncelerimde. Ne kadar güzel yaşantıları tekrar tekrar hatırladım gülümsemelerle. Ne kadar çok insanı andım. Ne kadar çok yerlere gitti selamlarım sevgilerim özlemlerimle birlikte.

Dağa tırmandım çocuk ayaklarımla tırmanırcasına biraz yorgun biraz yaşlı, ağır ağır, yılların yorduğu yürek çarpıntılarımla yarım kalmış ciğerime çekerek kızılağaç kokularını, orman güllerini, eğrelti otlarını, kır çiçeklerini. Sonra denize döndüm yüzümü tepeden kuşbakışı seyrederken Karadenizi dalgalarında babamı andım. Bana yüzmeyi öğreten güçlü kollarını, sevgisini, şefkatini unutmadığım.

Kocaman bir gülümseme yayıldı yüzüme diğer paketi açtığımda. Kaktüs ve sukulent köşesi bir kabın içinde Nasıl teşekkür etmem, nasıl sevinmem, nasıl mutlu olmam o kabı düzenleyen ellerinde.

Adını Asuman koyduğum kaktüs kabıyla birlikte geçirdik kışı. Gidip gelip konuştum, dokundum, sevdim, okşadım en güzel köşesinde odamın. Kımıldatmadım, oynatmadım yerlerinden incinmesinler, küsmesinler diye alıştıkları yerden.

Acaba ayrı kaplara alıp bir köşe mi yapsam daha rahat mı olur, daha güzel mi büyür serpilirler diye bakınıp durdum bugün öylece başında Asuman'ın tek tek kaktüslere. İşte o zaman farkettim minicik yavrusunu. Annesinin henüz bir adı yok. Ama "ah benim tomurcuğum" dedim o ufacık çıkıntıya.

Hoş geldin tomurcuk

Asuman'ın küçük tomurcuğu.

Hoşgeldin

Sevgiyle geldin.

Hoşgeldin

Asuman'a sevgilerimle

sevim.K Çevrimdışı   Başa Dön