View Single Post
Eski 09-03-2010, 13:42   #9
mico
Ağaçsever
 
mico's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-12-2009
Şehir: Malatya
Mesajlar: 48
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi x12tr Mesajı Göster
yaw ondan içel in namrun yaylasında bisürüvar adı da kırmızı kafa çocukken avlardık biz,yabancı bilimadamları yenimi bulmuş?vahvaaahhhh
Bu bilimadamlarına karşı antipatiniz yabancı olmalarından mı kaynaklanıyor yoksa sizin daha önce öldürdüğünüz hayvanları araştırıp literatüre kazandırdıkları için mi? Zira başka bir yazınızda da onlardan nefret ettiğiniz yazmışsınız, yazınızı aynen aktarıyorum :

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi x12tr Mesajı Göster
Yaw Yaw bu batılı bilim adamlarından nefret ediyorum, kendisi keşfetmemişse-keşfedinin keşfini kabul etmiyor ve yok sayıyor, ondan sonra da yeni bi tür bulundu diyor. E nerden çıktı kardeşim bu yeni tür? Aniden mi ortaya çıktı?Yoksa foton kuşağının etkileri mi? Yoksa sadece kendisi kayıt altına almamış olduğu için yok saydığı bi varlık mıydı?[/B]
Siz herlade "yeni bir canlı bulundu" ifadesinden keşfi yapan bilim adamlarının o canlının daha önce yaşamadığını, bulunduğu anda peydah olduğunu iddia ettiklerini anlıyorsunuz sanırım. "Aniden mi ortaya çıktı?" dediğinize göre böyle düşünüyor olmalısınız. Ama yanılıyorsunuz bilim adamlarının böyle bir iddiası yok, onlar sadece bu canlıları kayıt altına alıp bilgi hazinemize kazandırıyorlar. İlk onlar kayıt altına aldı diye o canlıları daha önce gören olmamış diye bir kural yok tabi ki de, siz veya o canlının yaşadığı bölege yaşayan insanlar elbetteki bu canlıyı keşfi yapan bilim adamlarından önce görmüşlerdir hatta belki yüzlerce yıldır biliniyor olabilirler. Bu keşifleri sadece yabancı bilim adamları yapmıyor, her milletten keşif yapan insanlar var. Ama bilimin çoğu dalında olduğu gibi bu konularda da bizden ileride oldukları için keşiflerin de çoğunu onlar yapıyor. Madem siz bütün bu canlıları daha önceden biliyorsunuz o zaman siz araştırın, o canlı hakkında edinebildiğiniz kadar bilgi edinin sonra da bilim dünyasına tanıtın ki biz de sizinle gurur duyalım. Ama maalesef bu iş öyle küçükken sapanla kuş avlamaya benzemiyor.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi x12tr Mesajı Göster
konuyu dağıtmayın lütfen benim imla hatalarımı düzeltmekle uğraşacağınıza kendinize başka bir meşgale bulun.

ve lütfen konuyu tartışın
Bu son yazdığınız da sizi imla kuralları konusunda uyaran bir üyeye karşı cevap olarak yazdıklarınız. Yabancı bilim adamlarından nefret ediyorsunuz ancak yazılarınızda yabancı harfler kullanıyorsunuz, imla kuralları hak getire zaten. Üstelik bütün bunları yaptığınız yetmezmiş gibi bir de sizi uyaran insanlara çemkirmeyi de ihmal etmiyorsunuz. Tebrik ederim sizi, siz böyle keşif yapan bilim adamlarına çamur atmaya devam edin, bir yandan da sapanla kuş avlamayı da ihmal etmezsiniz tabi.


Düzenleyen mico : 10-03-2010 saat 10:27
mico Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön