View Single Post
Eski 03-03-2010, 10:31   #1044
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu
 
Selahattin Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-05-2006
Şehir: Bursa
Mesajlar: 5,284
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi triple Mesajı Göster
Arkadaşlar Güneş balcıkla sıvanmaya çalışılıyor ama nafile. Turkiye bu ve buna benzer ifadeleri hemde akademisyenlerin agzından dinledi.
Bir dönem de Aynı olay kanser tedavisinde geliştirdiği yöntemi kullanan sayın Dr Özerin başına geldi. No ekstresi adıyla bilinen ekstreyi geliştiren, bulan Sayın Özer olmaz türlü iftiraya uğradı ve Dünyadaki dev ilaç kartelleri adam hakkında olmaz türlü dedikodular yayadılr ve sonunda NO ekstresi bu ülkede patent dahi alamadi. Sıra simdi yerli Gübre ve yerli doğal bitki gelişim düzenleyicilerde. Hadi bakalım nereye kadar gidecek bunun sonu. Sayın MOG siz kendi ürününüzün kritiğini yaptiniz mi acaba hic elinizde zararsız olduğuna dair kac rapor var hem sizin ürünün raporlarını hemde B5A hakındaki Olumsuz raporları lutfen bi yayınlasanızda görsek.
Yapabildikleri sadece kendilerinin olmayan ürünleri rakip görmek suretiyle çirkinlik yaratmaktan ibaret oysa kendi ürünleride güzel ve kullananlar memnun olduklarını bana ilettiler ve bende memnun kalmışlarsa (Mogda yerli bir ürün diye biliyorum inşallahta öyledir) ürüne destek için ve ülkemiz yerli gübre sanayini desteklemeleri için kullanmaları gerektiğini söyledim, fuarlarda standlarına uğradım kimliğimi vermeden tanıştım güler yüz gösteriyorlar ama B5A nın adını duydummu tüm karakterleri değişiyor nedense. Anlamadığım şey ellerindeki güzel gübreyi arızalı kişşilik karakterleriyle pazarlamaya çalışmaları oysa B5a ve MOG veya diğer gübreler birbirlerinin alternatifi değiller (Mesleki tecrübelerimle söylüyorumki B5A gerçekten alternatiflerinden çok farklı bir gübre). Resmi her şey tamam yasal olmayan bir durum yok belki bazı süreçlerden geçiliyor ama buyrun karşılıklı deneyelim o da yok.

O zaman şöyle bir durum söyleyeyim elinde mog gübre olan birisi çıksın söylesin bende firmadan B5A isteyelim karşılıklı denetelim.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Başa Dön