View Single Post
Eski 28-02-2010, 22:03   #123
zelish
Ağaç Dostu
 
zelish's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-07-2008
Şehir: Bandırma - Aliağa
Mesajlar: 530
Öncelikle fotoğraflara baktım, sonra birşeyler yazayım istedim. (kusura bakmayın birtürlü doyamadım) Bonsailere karşı sadece görsel bir sevgim vardı diyebilirim. Bu sevdamı kesinlikle yanlış anlamanızı istemem, yani sabırsız (hiperaktif de diyebilirsiniz) biri olan ben aldığım bitkinin bana çabuk yanıt vermesini isterim. Bonsai çalışmalarının, durumuna göre, çok uzun yıllar hatta uğraşlar sonucu muazzam güzelliklere kavuştuğunu düşünürdüm.

Bugün öğrendim ki, bonsailerin benim gibi kısa sürede, üstelik sahibine çabuk cevap verebilecek türleri de vamış. Galeride şelala forumuyla bonsaim ve ben.
İkbal71 in de dediği gibi, yarından tezi yok küçük çalışmalara başlamanın zamanı geldi.

Köknar, sıkıştığımda seni ararım bilgin olsun. ))

Sevgili bonsaisan'ın verdiği bilgiler, akıcı ve açıklayıcı konuşmalarını sadece ben değil herkes hayranlıkla dinledi. Kendisine ve cici eşine tekrar geldikleri için teşekkür ederim. Ayağınıza sağlık.

Güler Hanım, aldığınız notları gördüm. Artık bir fotokopi isterim.

Tekin bey in sanatsal bakışına hayran kaldım. Öyle estetik yaklaşıyor ki ağaca... İlk baktığınızda dalları sert budadığını, acımasız davrandığını düşünüyorsunuz. "...ay!! Onu da mı keseceksiniz? bari bu kalsa..?" gibi garip iç geçirmeler geçirirken. Sonra bi daha bakıyorsunuz ki, meğer acımasız davrandığını dusundugunuz dalları, bir kadının ipek saçlarını okşarcasına şekillendiriyormuş. Harikaydı, herkesin mutlaka izlemesi görmesi lazım. (zaten bir daha kopamayacaksın benden sölemesi)
Tekin bey, bizleri kırmadınız onca uykusuz yol geldiniz. Tekrar ayağınıza sağlık diyorum. Umarım tekrar birlikte olma şansını yakalarız. Kapımız her zaman açık.

Bir ara pasta ve böreklere dayanamadım. Melek hanım şahit uçlarından biraz tattım öğlen olmadan. Öğlen çay molası zamanlaması öyle harikaydı ki, incecik çisildeyen yağmur eşliğinde içimizi ısıtan kocaman bir güneş çıkıp yüzümüze gülümseyiverdi.

Sevgili köknar, bizleri biraraya getirdiğin için ayrıca çok teşekkür ederim. Gelen herkesin ayağına sağlık. Çok güzel bir gün geçirdim.

Tekrar birlikte olmak dileğiyle...

Zelish

Not : Sevgili Lilium, benim çantayı kızım görür görmez el koydu ne yapacağız ???


Düzenleyen zelish : 01-03-2010 saat 15:19
zelish Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön