View Single Post
Eski 04-02-2010, 13:02   #5
gece
Ağaç Dostu
 
gece's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-02-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 1,670
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malbman Mesajı Göster
İzmir, Antalya gibi kar yağışını rüyalarında bile zor gören illerdeki üyeler nasıl katılacak bu yarışmaya?
Bitki ağırlıklı bir siteyiz ama yarışmaya katılacak üyelerimiz bitki değiller ki oturdukları yerden fotoğraf çekmenin dışında alternatifleri olmasın!

Yani sadece bahçeye, evi ya da işyerindeki sokağa çıkıp fotoğraf çekip katılmak gibi bir kolaylık içerisinde olmak zorunluluğu yok. İzmir'e, Antalya'ya birkaç saat mesafede muazzam kar ve doğa görüntüleri fotoğraflanabilir.

İstanbul'da oturanların da genelde fotoğraf çekmek için gidecekleri yerlere trafikte bu kadar süreler geçirerek ulaşacaklarını da 20 yılı aşkındır burada yaşamam nedeniyle söyleyebilirim. Daha az kolay olduğunu da söyleyemem.

Aksi halde; malina'nın da belirttiği gibi, yarışma konularından kar gibi inanılmaz güzellikteki bir doğa olayını tamamen çıkarmak, herkes için yok saymak gerekir ki, bu bence çok daha kötü bir tercih.

Olaya sadece, fotoğraf çekmek için katlanılan angarya olarak bakmaz, plan yapar, atlayıp yakınlarınızdaki doğa güzelliklerini keşfetmek için çıkabilirsiniz. Pişman olmayacağınızı peşin peşin söyleyebilirim.

Çalışmalarınızda başarılar, İzmir'de pişecek bize de düşecek nasıl olsa!


gece
foto-muhabirlerin hangi şartlarda fotoğraflar çektiklerinin, araştırılmasının yararına inanan forum kişisi

gece Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön