View Single Post
Eski 03-02-2010, 16:18   #30
Harun Parlak
Ağaç Dostu
 
Harun Parlak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-01-2007
Şehir: İstanbul Sarıyer
Mesajlar: 4,272
Sayın köknar. Beğendiğinize sevindim. İnşalla sizlerde bundaha güzel taşlar da bulacaksınız. Bonsai de yapacaksınız.

Sayın karaselvi önerinizi dikkate alacağım ama bu kaya değil umarım ona uygun kaya bulurum. Teşekkürler önerniz için.

Sayın agozce beğendiğinize sevindim. Saksı renklerine gelince Türkiye de saksı seçeneğimiz falza olmadığı için elimizde bulunanları kullanıyoruz. İkisi bir arada dururken öğlesine fotoraf çekmiştim. ileride bir birine uygun kayalar bulursam ki bulabileceğimi düşünüyorum. bulduğumda eşleştireceğim ya da kya saksı yapacağım.

Sayın Gülşen hnm. Sizinde dediğiniz gibi hepimiz bir birimizden bilgiler alıyoruz.
Sizin gezdiğiniz sergiler katıldığınız atölye çalışmalırını bizlerle paylaşmanızdan da çok yararlanıyoruz. Bilgiler ve göreselleri için ayrıca burda da teşekkür ederim. Bu tür izlediğiniz çalışmaların paylaşımının devamını dileriz.
Kayanın üzerinde insan silueti varmı tam bilmiyorum ama çok güzel dalgalanmalar var ileride daha iyi fotoraflar çekildiğinde mutlak sizlerle paylaşacağım.
Beli diğer arkadaşlarda sizin gördüğünüzü ve ya başka bir şekli görüyordur.
Siz emekleyerk yol alıyoruz desenizde inanıyorumki bir bakmışsınız sizde kendinizi koşarak yetişip dah ada atağa kalkmış geçmiş olarak görebilirsiniz.
Yeterki isteyin isteyerek bu işe koyulanlar eminim başaracaklardır. Hepimiz yolun başındayız sonu gelmesede çok iyi yol alabiliriz diye düşünüyorum.


Düzenleyen Harun Parlak : 03-02-2010 saat 22:39
Harun Parlak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön