View Single Post
Eski 19-01-2010, 15:02   #145
selenn
Ağaç Dostu
 
selenn's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-04-2007
Şehir: Bursa
Mesajlar: 2,696
1 aydır İstanbul'daydım ve açıkçası bana ilaç gibi geldi orada olmak. Meğer ne çok özlemişim. Tatil bitti, ailemden ayrılmak yine çok zor geldi ve döndük yine Almanya'ya.

Bu zaman zarfında siteden biraz uzak kaldım. Mesajlarınızı sağolsun teyzem bana iletti fakat cevap veremedim. Artık paylaşımlara devam edebilirim.

Sevgili kartalpin, öncelikle mesajınız beni çok mutlu etti ve gururlandırdı. Bu başlığı takip ettiğinizi ve beğendiğinizi biliyordum. Çok teşekkürler.

Daha evvel de bahsettiğim gibi kaktüs ve sukulentlere ilgim tamamen amatörce. Günden güne ne isterler, ne istemezler ama yanlış yaparak ama doğru yaparak doğruyu bulmaya çalışıyorum. Net ansiklopedi fikri çok güzel. Bahsettiğiniz paylaşımları sitemizin bitki veri tabanı olan agaclar.org adresinde yapabiliriz. Elimdeki kaynaklar doğrultusunda edindiğim bilgileri kaktüs ve sukulent türleri için bitki veri tabanımızda paylaşacağım. Şuana kadar malesef koşturmacalardan çok fazla ilgilenemedim fakat bundan sonra daha çok türe ait bilgileri paylaşmaya özen göstereceğim. Çok güzel bir veri tabanına sahibiz ve günden güne daha fazla bitki türüne ait bilgiye sahip olacağız.

Güzel sözleriniz ve beğeniniz için tekrar teşekkür ederim.

Sevgili Güngör Hanım merak mesajınızı okuyunca mutlu oldum. İstanbul'da siteye pek fazla giremedim ama boş da durmadım. Annemdeki sukulentlerim coşmuşlar. Onların fotoğraflarıyla geri döndüm. Yani fotoğraflara devam edebiliriz.

selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön