View Single Post
Eski 18-01-2010, 18:46   #14
epsody
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-02-2008
Şehir: istanbul-Gelibolu
Mesajlar: 1,829
livadi;Arkadaşıma samimi yaklaşımlarım.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi livadi Mesajı Göster
Sayın Epsody, Sayın acemi_caylak, her iki linki de baştan sona inceledim.İnanın sabırsızlıkla okudum bu başlık altındaki yazıları ve müthiş bir heyecanla.

Çünkü bahçem yok ve hep kompost yapamadığım için üzülüp, bir yolu olmalı evde de kompost yapabilmenin diye düşünürdüm.Hem sıvı organik gübre hem de kompost konuları yepyeni ufuklar açtı bende ve ilaç gibi geldi.

Yakında bir yolculuğa çıkacağım, ama döner dönmez sıvı organik gübreyi deneyeceğim ve aldığım sonuçlara göre kompostu da.Çok teşekkürler.
Sayın arkadaşım livadi; mesajlarıma gösterdiğin ilgiden, sizi tanıyarak daha yararlı olurum umuduna kapalıdım, sizin profil bilgilerinizde, bir bayan olarak orman mühendisi olduğunu anladım, fakat daha detaylı bilgilere ihtiyacım var sizin orman mühendisliği bilgileriniz benim de çalışmalarıma ışık tutacak boyutta.

Bu bilgilerle büyük umutlar taşımaktayım, sizi daha yakından tanımak mesleğinizle ve çalışmalarınızla ilgili alacağım bilgiler sayesinde çok daha büyük paylaşımlar başlatacak bir sürecin içine girerek sizin ilginizi daha da artıracak, benimde çalışmalarımın ufuklarını geliştireceğine inancım çok büyük sizinle msn den gürüşmek mümkünmü.

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön