View Single Post
Eski 08-01-2010, 10:42   #25
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi epsody Mesajı Göster

Sizin büyük bir bahçeye sahip olduğunuzu, hatta bahçe ekipmanlarınıza verdiğiniz değerleri ve bundan dolayıda bahçenizdeki güzelliklerin reytik alırcasına dolaşılmasına rağmen, bu makinaların önemine vurgu yapılmaması, bu olumsuz durumun sizin bahçenizde dolaşan arkadaşların bendeki menfi düşüncelerini açıklamaya yetiyor.

Sizce gerçek dostluk, arkadaşlık anlayışı bumudur lütfen söyleyin, ben yeri geldiğinde en samimi dugularımla takdir ve şükaranlarımı vede eleştirilerimi yaparken gerçek dostuklardan yana koymasını bilmişimdir, ama diğer arkadaşlar hep tek yanlı tutumlar sergilemişler onların bu tutumları değer görmüş benikide üslüp bozukluğu içinde mütaala edilegelmiştir..

Sevgili epsody, yazıma nasıl başlayacağımı bilemiyorum.
Yazmasına yazarım da sizin ters anlamanızdan endişe ediyorum. Öyle koyuyorum olmuyor, böyle koyuyorum olmuyor.
Size bir tek şey sormama müsade edin; Neden insanları olduğu gibi kabul etmiyorsunuz da mutlaka, tabiri caiz ise öküz altında buzağı arıyorsunuz?

Bahçeme giren arkadaşlar, çiçeklerimi seyrediyor, yaptıklarımı, yazdıklarımı okuyorlar.
Memnuniyetlerini de dile getiriyorlar. Kendilerine ters gelen şeyleri yazmıyor ve ya neden şu aletin yok diye dile getirmiyorlarsa bu niçin onların iki yüzlülüğü olsun, anlamak mümkün değil.
Bahçeme her giren üyenin bahçesi olmayabilir, konu hakkında da bilgisi olmayabilir, sırf seyretmek için dolaşıyor olabilirler.
Kim bilebilir ki benim dal-yaprak öğütücü makinem yok veya kim bilebilir ki benim aeratörüm var.

Eğer, ben merak ediyorsam ya internetten veya sitede kullanan arkadaşların yazdıklarından okuyabilir, kendilerine sorular sorarak öğrenebilirim. Ve ya sizler yazıyorsunuz ya ne kadar kullanışlı ve verimli olduğunu. Bunu herkes de yazacak diye bir kural da yok ki. Ya da yazmıyorlar diye ben neden onları " yok sizler samimi değilsiniz, bana neden yazmadınız" diye sorgulamaya tabi tutayım.

Benimle paylaşanlar da sağ olsunlar, paylaşmayanlar da.

Ben, yeni birşey öğrendiğimde ve ya güzel bir şey gördüğümde de genelde paylaşıyorum. Bahçesine girdiğim üyelere de mutlaka alın diye de diretmem belki de alacak ekonomik gücü yoktur, neden üzeyim?

Siz bu makinenin faydalarını uzun uzun hem bahçenizde resimleyerek anlatmışsınız hem de başlık altında yazmışsınız. Ben de okudum ve almaya niyet ettim. Teşekkür ederim.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön