View Single Post
Eski 28-12-2009, 23:38   #10
Sarıcan
Ağaç Dostu
 
Sarıcan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-11-2008
Şehir: Küçükyalı-ISTANBUL
Mesajlar: 1,498
Ben yoğurt kovasından yaptığım Bokashi kovasını tekrar doldurdum. Ekmek mayası, fermente olmuş şekerli su, yoğurt suyu, fermente edilmiş prinç suyu ve buğday kepeği ile evdeki meyve kabuklarını blenderden geçirerek yeniden doldurdum. Bu ikinci deneme nasıl olacak bende merak ediyorum. Çıkan Bokashi suyunu bitkilerde kullanmadan sadece arıtma için kullanmayı düşünüyorum. Tabii ki becerebilirsem, önce kirli su bulmam lazım. İkinci resim prinç suyunun fermente olmamış hali.

Eklenen Resimler
  
Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön