View Single Post
Eski 27-12-2009, 08:40   #8
Ali H. ALI
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 08-06-2006
Şehir: Melbourne Australia
Mesajlar: 4,550
Sayin IpekKa, haber vermeseniz kimsemizin boyle bir calismadan haberi olmiyacakti. Paylasim icin tesekkurler.

Daha onceleri benzer bir okulda, buna benzer calismalar yapildimi bilmiyorum, belkide ogretmeninizle birlikte yaptiginiz bu calisma bir ilktir. Bonsai calismalarinizin devamini dilerken, bircok baska okula da bu calismanizla ornek olacaginizi ve buna benzer calismalarin olacagini dusunuyorum.

Ilk bonsai calismasi yapan herkesde oldugu gibi, sizin calismalarinizda da bazi eksiklikler goze carpsa da, zaman icerisinde yapacaginiz calismalarla, deneyimlerle bu eksikliklerinizi gidereceginizi dusunuyorum. Bonsai, teorik bilgi yaninda pratik calisma ve deneyimleri de gerektiren bir ugrastir ve siz ne guzel belirtiniz "forumdan uzun süre takip ettim ve sonunda hocamız İlknur Kavas'ın öğretileri ile Yaş ve Kuru Çiçek Düzenlemesi dersimizde zevkli bir Bonsai başlangıcı yaptık" once bilgi toplamaya calistiniz sonra da hocanizin denetimi altinda pratik yaptiniz.

Bonsai dunyasi, ucsuz bucaksiz mavi bir gok yuzudur bu mavilerde ucabilmeniz icin bir cift kanada ihtiyaciniz var, bu kanatlarin biri teorik bilgiler diger kanadi ise pratik calismalar. Ilk kanat cirpisinizi gerceklestirdiniz. Ogretmeninize, size ve diger arkadaslariniza sonsuz ucuslar dilerim...

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön