View Single Post
Eski 12-12-2009, 14:12   #239
limon
Ağaç Dostu
 
limon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6,265
Yazılarınızdan ufak bir kolaj yaptım.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tenar Mesajı Göster
Hurmalarım kurudu galiba
Dışları iyice kurudu. Hafif donuk bir turuncu oldular. İyice buruştular. Isırınca içleri yumuşacık. içleri balla mı desem, katı pekmezle mi gibi desem, dolu dolu ve hamur yumuaşlığında, tupturuncu. Hiç bir şeye benzemiyor, ne incire ne üzüme, bilemedim. MArmelat dolu içleri sanki.

Bu haliyle saklarsam küflenebilir, çok dayanmaz gibi geldi bana. Korkuyorum bozulacak diye o yüzden bozulmadan yiyeyim diyorum Yoksa ben yemek için bahane mi arıyorum Nasıl saklamalıyız? Sanki kuru incirin içi bundan daha mı kuru? Değil. Acaba bu haliyle saklanabilir mi?
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Sn.Tenar, saklamaya gönlünüz yok anlaşılan
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Sizler de amma ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz, hele Lilium, bu saatte bile yazını okuyunca kahkahayı bastım.
Sen de sevgili tenar da yemek için bahane arıyorsunuz galiba.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi denizakvaryumu Mesajı Göster
Hurmalar beyazlamadan bitiyorsa, beyazladığı zaman tadına doyum olmaz demek ki?
Hurmayı hiç sevmediğim halde, bu konu başlığına uğramadan edemiyorum. Yazılarınızı okumak çok keyif veriyor bana. Hele kurutmadaki herkesin kendine has yöntemleri... Ne kadar küçük şeyler bizleri mutlu etmeye yetiyor, ne güzel... Mutluluğunuz daim olsun...

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön