View Single Post
Eski 05-12-2009, 10:04   #303
buyukcoban
Ağaçsever
 
buyukcoban's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-09-2009
Şehir: izmir
Mesajlar: 89
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Su değiştirmek suretiyle tatlandırılan zeytin normal fermentasyon sürecinden geçmemiştir. PH seviyesi 5-6 civarında, bazen de daha yüksektir. Bu şekilde hazırlanan zeytini saklamaya çalışmayıp kısa sürede tüketmelisiniz.
Sayın meyvelitepe,

Ben de tam bunu sormak istemiştim. Hangi yöntemle hem katkısız hem de son tanesine kadar herhangi bir yumuşama olmadan zeytinlerimizi kendimzi hazırlayım tükatabiliriz?

buyukcoban Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön