View Single Post
Eski 30-11-2009, 16:58   #63
doğalbahçe
Ağaç Dostu.
 
doğalbahçe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2009
Şehir: Sapanca / Sakarya
Mesajlar: 1,896
Lake House Talia Hotel

Lake House Talia Hotel

4 yıldızlı Lake House Talia Hotel İstanbul’a 50 dakika uzaklıkta muhteşem doğasıyla huzura kavuşabileceğiniz bir deneyim sunuyor.Sizleri günün stres, gürültü ve şehir karmaşasından kurtulmanızı sağlamaya davet ediyoruz.

28 standart 2 corner olmak üzere toplam 30 oda ve 60 yatak kapasitesi ile Lake House Talia Hotel güler yüzlü ve profosyonel ekibi ile siz misafirlerimize hizmete açılmaktan onur duyar.

Tüm odalarda duş ve tuvalet , telefon , kablosuz internet ağı , klima , fön , plazma televizyon , elektronik kartlı kapı sistemi , ücretsiz kasa ve minibar mevcuttur.Yarı olimpik açık ve kapalı yüzme havuzumuz , havuz bar, restaurant bar , 40 araçlık otopark , kuru temizleme servisi bulunmaktadır.

Yazları Pool Bar’da içeceğiniz egzotik içecekleri tadıp , günün devamını havuz kenarında Dünya ve Türk mutfaklarından seçeceğiniz bir akşam yemeğiyle tamamlayabilirsiniz.

ZİYAFET VE TOPLANTI

Lake House Talia Hotel seminer, konferans ve özel davetleriniz için profesyonel bir ekip tarafından organize edilir.

En mutlu gününüzü Lake House Talia Hotel şıklığı ve servis kalitesiyle unutulmaz geçirmeniz için hizmete hazırız.Ziyafet alanlarımız yazları oturmalı düzende 700 kişi , kokteyl düzeninde 1000 kişi kapasiteli havuz başı , kışın kapalı salon oturmalı düzen 300 kişi kokteyl düzeni 500 kişi kapasitelidir.

Toplantı organizasyonlarınızın istediğiniz gibi geçmesi için ekibimizle sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.Kişi sayısına göre düzenlenecek salonumuzda teknik ekipmanlar hazır durumda bulundurulacaktır.


Kırkpınar Mahallesi No.7
Kırkpınar / Sapanca
Tel: +90.264.5923200
Faks: +90.264.5923201
sales@lakehousetalia.com

Eklenen Resimler
 
doğalbahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön