View Single Post
Eski 26-11-2009, 15:18   #87
Oğuz Karsan
Ağaç Dostu
 
Oğuz Karsan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-12-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 1,085
Isırılmak üzereyiz.

Merhaba.

GDO belasının da diğer belalar gibi sadece para kazanmaya yönelmiş çok uluslu firmaların ürünü oduğunu biliyoruz.

Emperyalist ülkeler ile menfaatleri örtüştüğü için mi yoksa emperyalist ülkeler tarafından rakip ülkeleri zayıf düşürmekte kullanıldığı için mi bilinmez, bu ikili gelişmekte olan her ülkede menfaatlerini birleştirerek operasyon yaparlar.

Kullandıkları yöntemleri devamlı geliştirdiklerinden, operasyon yapacakları her ülkede yandaş veya iç hain bulabiliyorlar. Yoksa hangi insan vatanını kaosa sürükleyeceği belli olan kanunlara peşinen imza atar?

Profesyonelce satır aralarına serpiştirilen ve küçük yanlışlıklar gibi görünen detyaylar ise tam bir satli bomba. Henüz önemini kavrayamadığımız ifadeler de ileriki günlerde GDO'lu besinlerin ve tohumlarının ülkemize girişini kolaylaştırmak için şimdiden hazırlanmış tuzaklar.

Hepimiz biliriz ki yılanın dişleri içeriye doğru kavislidir. Bu, avlarını boğazına doğru itmekte yardımcı olur. Av bir kere yakalandı mı asla kurtuluşu olmaz. Her çırpınış avı daha içeriye iter. Henüz dişleri tam geçirememişken belki kurtulabiliriz. Ama bir ısırılırsak geri dönüşümüz asla olmayacaktır.

Saygılar.

Oğuz Karsan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön