View Single Post
Eski 02-11-2009, 09:53   #235
Remzi Sarıoğlu
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 23-10-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 262
Merhaba hafta sonu Türkiye deplasmanlı masa tenisi maçları için Safranbolu'daydım. Öncelikle cevabım geçiktiği için herkezden özür diliyorum.
Sayın Epsodi sitem etmeniz bile beni onurlandırdı. Size teşekkür ediyorum. Leonardit dağıtımındaki zorlukları çok iyi biliyorum. Maalesef köylümüz yeniliklere açık değil. Onlar için yeni bir ürün olan leonarditi kullanmakta çok zorlanıyorlar. Örneğin Çanakkale'de bir bayimiz var. Tarım ürünleri satıyor. Bahar aylarında Çanakkale Bayramiç'e 15 ton leonardit istedi gönderdim. 5 gün önce aradı. Bir docentin bir torba leonardit aldığını ve hiç bir netice alamadığını onun için başka taleplerinin olmadığını anlattı ve arkasında yine Çanakkale bayramiç'e yani aynı yere 20 ton daha leonardit istediğini söyledi. Demek ki alanlar memnun kalmışlardı. Yoksa neden tekrar istesinler.
forumuzdaki saygıdeğer üyeler ihtiyaçları olduğunda bana özel mesajla ulaşıyorlar ben de elimden geldiği kadar kendilerine memnuniyetle yardımcı oluya çalışıyorum.
Bir ara web sitemiz de bayilerimizi yayınladık. Bayilerimizi öğrenen diğer gübre firmaları bayilerimizi telefonla veya giderek rahatsız ettiler. Biz de sitemizden kaldırdık.
Size leonarditin ulaştığı günü de bayram ilan edeceğim. Bu iş için İstanbul'da Gelibolu'ya iki kere gitmek zorunda kaldım.
Leonarditin kıymeti her geçen gün biraz daha anlaşılıyor ve nerdeyse her gün bir yerlerden tarım ilaç bayilerinden, peyzaj mimarlarından, kendi bahçesini yapanlardan telefonlar almaya başladım.
Bu işin maddi tarafını bir tarafa bırakalım. Manevi karşılığının değeri bana göre paha biçilmez. Bir gün Ülkemizin bütünün de organik tarım yapılıyor. Topraklarımızın verimi artmış. Toplumun tamamı organik ürünler tüketiyor ve sağlıklı bir toplum olmuşuz. İnşallah hayal değildir.

Remzi Sarıoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön