View Single Post
Eski 25-10-2009, 17:30   #62
maki01
Ağaç Dostu
 
maki01's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-05-2008
Şehir: Adana
Mesajlar: 8,417
ROA ile ilgili şu ana kadar ruhsat dışında hiçbir olumsuz açıklamama gelmemesi nedeniyle ben de ROA Natura ve Plus kullanmaya devam edeceğim. Şu ana kadar kişisel denemelerimde sadece olumlu yanlarını gözlemleyebildim. ROA başlığında yazdığım gibi, Adana'nın en yoğun yeşile sahip bir bulvarında oturuyorum. Beyaz sinekleri ROA kullanmama rağmen bitiremedim. Başlıkta da iki nedene bağlamıştım:
1. Yaşadığım çevre
2. Toprak gibi yeni malzemeler almak durumunda olmam.
Bu arada yeşil bit, kırmızı örümcek, mühendis tırtılı, pis kokulu yeşil böcekle de tanıştım. ROA ile bu zararlılarla başedebildim. Kısmen de elle tek tek ava çıkarak.

Doğa İçin Biyolojik ürünlere sahip çıkılmasının ve desteklenmesinin gerektiğine inanıyorum. İlk kez kendi balkonumda biyolojik ürünlerle yetiştirdiğim, nane, fesleğen ve domatesimi bazen sadece tozunu silerek saksı başında yemenin keyfini yaşadım. Dışardan satın almak zorunda kaldığımız sebze ve meyveleri düşününce, küçüçük balkonlarda yetiştirmeye çalıştığımız bitkilerimiz denizde damla bile değil, farkındayım. Bu nedenle bizleri , kimyasallardan kurtaracak her türlü çalışmaya gönülden destek vermeye devam edeceğim.

maki01 Çevrimdışı   Başa Dön